NoScript når JavaScript er slået fra

Hvad er det?

NOSCRIPT er en tag der detekterer om JavaScript er slået til eller ej på den browser man anvender. Det eneste tag'en kan er, at hvis JavaScript er slået fra viser den det man har skrevet. Mange bruger i dag JavaScript til at have række funktionaliteter som f.eks. drop down-menuer, så derfor er det en god service f.eks. at kunne skrive til brugeren at de skal slå JavaScript til for at siden fungerer korrekt.


Hvordan bruger man det?

NOSCRIPT fungerer som en standard tag med en start og en slut. Man kan placere hvad man vil, mellem start og slut. Typisk er det smarteste bare at skrive en kort tekst, evt. med et billede, med en typografi der er til at få øje på. Det kunne f.eks. være noget i retning af:

<NOSCRIPT STYLE="font-size:16.0pt; color:red; font-weight:bold"><IMG SRC="Graphics/ComputerWork.gif" STYLE="float:right">Denne side kræver, at JavaScript er slået til for at fungere korrekt.</NOSCRIPT>

På siden ser resultatet således ud, hvis JavaScript er slået fra:

Denne side kræver, at JavaScript er slået til for at fungere korrekt.

Hvis JavaScript er slået til, bliver indholdet sprunget over, så det er ikke sådan, at der er et blankt område på siden svarende til pladsen hvor indholdet af NOSCRIPT skulle have været.